2.6.2022

Kiinteistömestarin tehtävä

Turun konservatoriossa (Turun musiikinopetus Oy) on haettavana pe 5.8.2022 klo 16 mennessä kiinteistömestarin tehtävä.

Kiinteistömestarin vastuulle kuuluvia tehtäviä ovat:

  • kiinteistön ja teknisten järjestelmien ylläpitoon liittyvät tehtävät kuten järjestelmien seuranta, yhteydenpito huoltoon ja vikailmoitukset
  • esitystekniikkaan liittyvät avustavat tehtävät (valo-, ääni- ja videotekniikka ja konserttisalin mekaniikka)
  • tilaisuuksiin liittyvät käytännön järjestelyt
  • asiakaspalvelu, pienkorjaukset ja roudaukset

Kiinteistömestari työskentelee osana Turun konservatorion hallinto- ja tukipalvelutiimiä.

Tehtävä on tarkoitus täyttää toistaiseksi jatkuvalla työsopimuksella. Työhön saattaa liittyä ilta- ja viikonlopputyötä.

Kelpoisuusvaatimukset

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Laskemme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen sekä musiikkialan tuntemuksen. Tehtävään valitun toivotaan aloittavan Turun konservatorion palveluksessa 1.9.2022.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään lääkärintodistus terveydentilasta sekä nähtäväksi rikostaustan selvittämislain mukainen, rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Koeaika on 6 kk.

Hakemukset, lisätiedot

Tehtävästä ja hakumenettelystä antaa lisätietoja vararehtori Pasi Lyysaari, pasi.lyysaari(ät)turunkonservatorio.fi, puh. 040 528 1616

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 5.8.2022 klo 16 mennessä sähköpostilla osoitteeseen:
rekry(ät)turunkonservatorio.fi

Työehtosopimus

Turun musiikinopetus Oy on Sivistystyönantajien jäsen. Haettavan tehtävän työehdot ja palkkaus määritellään Sivistan Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Turun konservatorio

Turun konservatoriolla (Turun musiikinopetus Oy) on kaksi koulutustehtävää: musiikkialan ammatillinen koulutus ja taiteen perusopetuksen musiikin laaja oppimäärä.

Ammatillisessa koulutuksessa Turun konservatoriossa voi opiskella musiikkialan perustutkintoa tutkintonimikkeillä muusikko ja musiikkiteknologi sekä musiikkituotannon ammattitutkintoa. Ammatillisessa koulutuksessa opiskelee lähes 200 opiskelijaa.

Taiteen perusopetuksessa oppilaitoksessa on noin 1400 oppilasta ja 600 lasta varhaisiän musiikkikasvatuksessa. Haluamme toteuttaa taiteen perusopetuksen ajatusta tavoitteellisesta ja tasolta toiselle etenevästä opiskelusta instrumentti-, yhteismusisointi- ja hahmotusaineissa sekä musiikin esittämisessä huomioiden työtapoina myös improvisointia ja säveltämistä. Varhaisiän musiikkikasvatus on opetussuunnitelmassamme osa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän rakennetta. Kehittämämme pistejärjestelmä mallintaa opintojen etenemistä tavoitteellisesti tasolta toiselle ja kohti todistuksia.

Pidämme tärkeänä, että molemmissa koulutustehtävissä oppijoilla on monipuolisia oppimismahdollisuuksia ja riittävästi valinnaisuutta.

Turun konservatoriossa on monta kuoroa, jousiorkesteria, puhallinorkesteria, kitaraorkesteria, lukuisia pop- ja jazzkokoonpanoja sekä kamarimusiikkiryhmiä. Tavoitteenamme on toteuttaa vuosittain musiikkiteatterituotantoja, jotka ovat viime vuosina olleet tyylilajiltaan oopperoita ja musikaaleja.

Oppilaitos toimii Turussa Linnankatu 60:n ja Mestarinkatu 2:n toimitiloissa. Sivutoimipisteitä ei ole. Sähköisen oppimisympäristön kehittäminen on käynnissä määrätietoisesti. Osassa opetusta käytetään Itslearning- ja Google Classroom -alustoja.

Turun musiikinopetus Oy:n omistaa Turun kaupunki. Yhtiö syntyi liikkeenluovutuksilla 1.1.2020 Turun konservatorion ja Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistyksistä, joiden työtä jatkamme. Olemme yksi Suomen suurimmista musiikkioppilaitoksista.