Hae taiteen perusopetukseen

Taiteen perusopetuksen vaskisoitinten hakuaikaa on jatkettu 9.9. asti. Seuraava varsinainen hakuikkuna on avoinna 1.–14.11.2022. Kuorotoimintaan on jatkuva haku.

Me rakastamme musiikkia

Meillä musiikkia opiskellaan ja opitaan omassa tahdissa tavoitteellisesti tasolta toiselle edeten. Tarjoamme innostavia soitto- ja laulutunteja, ja taitojen karttuessa kaikilla oppilaillamme on mahdollisuus opiskella musiikin hahmotusaineita, musiikkiteknologiaa sekä musisoida yhdessä kuoroissa, orkestereissa ja bändeissä. Perheen pienimmille järjestämme muskaritoimintaa ja soitinvalmennusta ryhmissä.

Tavoitteenamme on, että kaikki innostuneet uudet harrastajat pääsevät sukeltamaan musiikin maailmaan kanssamme. Aiempaa soittokokemusta ei tarvita, sillä opetus aloitetaan alkeista joko yksilö-tai pienryhmäopetuksena.

Jatkamme syksyn 2022 hakuaikaa vaskisoittimien (trumpetti, käyrätorvi, pasuuna, baritonitorvi ja tuuba) osalta 9.9. asti. Opintoihin voi ilmoittautua koulutuspäällikkö Reijo Bormanille osoitetulla vapaamuotoisella sähköpostilla. Opintonsa aloittavalle oppilaalle lainaamme soittimen korvauksetta kuluvan lukuvuoden ajaksi.

Taiteen perusopetuksen seuraava varsinainen hakukkuna on marraskuussa 1.–14.11.2022 (aloitus tammikuussa). Seuraava päähaku on 18.3.–30.4.2023 (aloitus elokuussa 2023).

Tervetuloa elinikäiselle musiikkimatkalle!

Tutustu taiteen perusopetuksen Hakuoppaaseen 2022.

Siirry hakulomakkeelle

Muskarin, kuorojen ja erityistä tukea tarvitsevien musiikkikasvatuksen hakulomake

Tutustu myös Taidekeskus koulussasi -toimintaan.