Diginä musaduuniin -hanke

Ammatillisen koulutuksen uudet oppimisympäristöt ja ratkaisut

Turun konservatorio on mukana Diginä musaduuniin -hankkeessa, jota koordinoi  Pop & Jazz Konservatorio Helsingissä. Kaksivuotisessa hankkeessa kehitetään ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjä. Yksi päätarkoituksista on tuottaa musiikkialan työelämään liittyvää verkkomateriaalia julkiseen käyttöön.

Voit katsoa ja mielellään myös kommentoida Diginä musaduuniin -hankkeen täydentyvää materiaaliportaalia tästä linkistä.

Yhteistyössä kommentoijina ja keskustelijoina ovat myös Suomen konservatorioliiton kaikki muut 14 jäsenoppilaitosta sekä SASKYn musiikkituotannon koulutus, Metropolia AMKin musiikin koulutus, Muusikkojen liitto, Jazz City Turku ja muita työelämätahoja. Hankkeessa huomioidaan heti alkuvaiheessa myös muut asiaan liittyvät, jo tehdyt hankemateriaalit. Muita hankemateriaaleja hyödynnetään hankkeessa.

Diginä musaduuniin tiiviisti:

– Diginä musaduuniin on noin kaksivuotinen hanke ja jatkuu vuoden 2021 loppuun.

– Päätavoite on luoda sähköistä oppimismateriaalia musiikkialan työelämää palvelemaan, erityisesti musiikkialan perustutkinnon ja musiikkituotannon ammattitutkinnon pakollisten tutkinnon osien näkökulmasta.

– Opetushallituksen oppimisympäristöhankehaun painopistealueet löydät linkistä.

Turun konservatoriosta Diginä musaduuniin -hankkeesta on päävastuussa Jusu Heinonen ja mukana toteuttamassa ovat Marko Autio, Ilari Hongisto, Hanne Lund, Jaana Luuppala ja Mikko Maunula. Pop & Jazz Konservatoriosta hankkeessa mukana ovat Ulrika Kauniskangas (koordinoija), Kari Laakso ja Matti Suvela sekä musiikkiteknologian ja ammattitutkinnon vastaava lehtori Mikko Murtoniemi.