Diginä musaduuniin -hanke

Ammatillisen koulutuksen uudet oppimisympäristöt ja ratkaisut

Turun konservatorio oli mukana Diginä musaduuniin -hankkeessa, jota koordinoi Pop & Jazz Konservatorio Helsingissä. Kaksivuotisessa hankkeessa kehitetään ammatillisen koulutuksen oppimisympäristöjä.

Yksi päätarkoituksista oli tuottaa musiikkialan työelämään liittyvää verkkomateriaalia julkiseen käyttöön.

Katso materiaali tämän sivun alalaidasta.

Voit katsoa ja mielellään myös kommentoida Diginä musaduuniin -hankkeen täydentyvää materiaaliportaalia tästä linkistä.

Yhteistyössä kommentoijina ja keskustelijoina olivat myös Suomen konservatorioliiton kaikki muut 14 jäsenoppilaitosta sekä SASKYn musiikkituotannon koulutus, Metropolia AMKin musiikin koulutus, Muusikkojen liitto, Jazz City Turku ja muita työelämätahoja. Hankkeessa huomioitiin heti alkuvaiheessa myös muut asiaan liittyvät, jo tehdyt hankemateriaalit. Turun konservatoriosta hankkeesta oli päävastuussa Jusu Heinonen ja mukana toteuttamassa olivat Hanne Lund, Jaana Luuppala ja Mikko Maunula.

Diginä musaduuniin tiiviisti:

– Diginä musaduuniin oli noin kaksivuotinen hanke ja päättyi kesäkuussa 2022.

– Päätavoite on luoda sähköistä oppimismateriaalia musiikkialan työelämää palvelemaan, erityisesti musiikkialan perustutkinnon ja musiikkituotannon ammattitutkinnon pakollisten tutkinnon osien näkökulmasta.

– Opetushallituksen oppimisympäristöhankehaun painopistealueet löydät linkistä.

Lue Diginä musaduuniin -blogi (14.4.2021):

Lisätietoja voit katsoa myös ilmaisesta oppimateriaalista, työelämäportaalista.

Materiaali on julkaistu myös avoimella oppimisalustalla aoe.fi:

Hankkeen jälkeen työelämäkurssia jatketaan Turun konservatorion ja Pop & Jazz Konservatorion yhteistyönä. Muut musiikkialan oppilaitokset voivat myös tiedustella mahdollisuuksia osallistua kurssin yhteisille luennoille: Ulrika Kauniskangas, etunimi.sukunimi@popjazz.fi.