Taiteen perusopetuksen lukukausimaksut

Sivulta löydät tietoa Taiteen perusopetuksen lukukausimaksuista.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut laskutetaan opetukseen osallistuvilta oppilailta syys- ja kevätlukukaudesta. Opintojen jatkamisilmoituksessaan oppilaat suunnittelevat lukuvuoden opintonsa seuraavaan kevääseen asti.

Lukukausi on pienin laskutusyksikkö. Sisaralennuksia ei enää myönnetä.

Lukukausimaksu sisältää pääinstrumenttiopetuksen lisäksi opetussuunnitelman mukaisen yhteismusisoinnin, musiikin perusteiden opetuksen, oppilaskonsertit ja muut tapahtumat sekä kurssisuoritukset.

Pääinstrumenttitunnin pituus, sivuinstrumentin opinto-oikeus ja tunnin pituus sekä osasto määritellään oppilaille opetussuunnitelman perusteella.

Jos muutat ja kotikuntasi muuttuu, ilmoita siitä opintosihteerille:  sari.sahlstrom(ät)turunkonservatorio.fi

Lukukausimaksujen alennusanomukset

Lukuvuosi 2023–2024

Turun konservatorion taiteen perusopetuksen perus- tai syventävien opintojen oppilaille voidaan myöntää taloudellisista syistä harkinnanvarainen lukukausimaksun alennus lukuvuodeksi 2023–2024.

Päätös perustuu arvioon hakijan taloudellisesta tilanteesta ja opintoaikaan. Taloudellinen tilanne tulee ensisijaisesti todentaa anomuksen liitteenä toimitetulla tuoreella Kelan toimeentulotuki- tai asumistukipäätöksellä. Etusijalla ovat pidempään opiskelleet. Alennusta ei myönnetä yli 18-vuotiaille.

Anomus on täytettävä huolellisesti. Epätäydellisiä lomakkeita ei käsitellä. Lomakkeet: Risto Forsberg risto.forsberg(ät)turunkonservatorio.fi tai puh. 040 485 6536.

Hakuaika päättyy 15.9.2023.

Anomukset liitteineen palautetaan Linnankadulla vahtimestarin huoneen vieressä olevaan valkoiseen postilaatikkoon ja Mestarinkadulla 3. kerroksessa olevaan valkoiseen postilaatikkoon. Tiedustelut talouspäällikkö Risto Forsberg risto.forsberg(ät)turunkonservatorio.fi tai puh. 040 485 6536.

Linkki anomukseen.