Big Band ja Sataman Kombo

Big Band on rytmimusiikkia soittava oppilasorkesteri, joka on toiminut yhtämittaisesti syksystä 2004 lähtien. Orkesteri on esiintynyt monenlaisissa tilaisuuksissa jazzfestivaaleista koulukonsertteihin sekä mm. Logomon avajaisjuhlissa tammikuussa 2011. Orkesterin soitinvalikoima poikkeaa jonkin verran totutusta. Kosketinsoittimia on kolme ja saksofonien ja vaskien lisäksi orkesterissa on huiluryhmä. Valtaosa sovituksista sisältää lauluosuuksia ja orkesterilla on esiintyessään useita laulusolisteja. Ohjelmisto on pääasiassa D’l Puerton sovittamaa ja se koostuu koti- ja ulkomaisesta rytmimusiikista, popista jazziin.

Big Band harjoittelee lukuvuonna 2023–2024 perjantaisin Mestarinkatu 2:n luokassa M002 (kellarikrs.) klo 16.15–18.00. Taso: 3. Big Bandia johtaa johtaa Carlos D’l Puerto.

Sataman kombo on opiskelijoiden yhtye, joka soittaa pop/rock-musiikkia ja jazzia. Kombossa on laulajat, koskettimet, saksofoni, kitara, basso, rummut ja lyömäsoittimet, mutta kaikki soittimet ovat tervetulleita. Tämä ryhmä on esiintynyt konserteissa sekä solistina että muiden yhtyeiden kanssa. Osallistumisesta kiinnostuneet opiskelijat voivat valita soittaako vain Pop and Rock- (45 min), vain Jazz-osiota (45 min) tai koko ohjelmistoa (90 min).

Sataman Kombo harjoittelee lukuvuonna 2023–2024 torstaisin Mestarinkatu 2:n luokassa M002 (kellarikrs.) klo 16.30–18.00. Taso: 2. Sataman Komboa johtaa johtaa Carlos D’l Puerto.